blogname

112
westmaasenwaal.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Quadrijder over de kop bij aanrijding in Winssen


Zaterdag 2 september heeft er aan het einde van de ochtend een aanrijding plaatsgevonden op de Leegstraat in Winssen. Hier was een quad en een personenauto bij betrokken.

De bestuurder van de quad, een 26 jarige inwoner van Deest, reed op de Notaris Stephanus Roerstraat in Winssen en zag de auto die van rechts kwam ter hoogte van de Leegstraat over het hoofd. De 26 jarige op de quad kon niet meer op tijd remmen en reed met hoge snelheid in de flank van de auto en sloeg over de kop.

De traumahelikopter was ook gealarmeerd, maar die werd tussentijds geannuleerd. Ambulancepersoneel hebben de man met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De automobilist kwam met de schrik vrij. De auto is wel flink beschadigd. Vanwege het ongeval en onderzoek was de kruising enige tijd afgesloten.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws