Auto in de sloot na ongeval op A73

Beuningen – Donderdagmiddag heeft er rond 12:30 een ongeval plaatsgevonden op de A73 tussen een auto en een busje. Hierbij is de auto in de naastgelegen sloot beland.

Het busje belandde op zijn zij op de vluchtstrook. Het is (nog) niet duidelijk of de derde beschadigde auto die op de vluchtstrook stond ook bij het ongeval betrokken was, deze kon zelf de weg later in ieder geval vervolgen.

Niemand is gewond geraakt. Voor de auto in de sloot is een kraanwagen ingeschakeld om deze eruit te takelen. Rond 14:00 was de weg geheel vrij, tussentijds van het wachten op de kraanwagen was de rijstrook al tijdelijk voor ongeveer een half uur vrijgegeven om de overlast zo veel mogelijk te beperken.

Lokaal nieuws

Gewonden bij frontale aanrijding

Wamel - Zaterdagmiddag heeft er een frontale botsing plaatsgevonden op de Van Heemstraweg. Door de botsing belandde één van de auto's op zijn kop. Drie inzittenden zijn gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard van de verwondingen is niets bekend, wel zouden alle slachtoffers aanspreek zijn geweest. Waardoor het ongeval is gebeurd wordt onderzocht door de Verkeers Ongevallen Analysedienst van de politie.

Lees verder...
Auto's botsen op de van Heemstraweg

Winssen - Donderdagavond heeft er even voor 19:00 een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's op de kruising van Heemstraweg met de Geerstraat. Ambulancepersoneel hebben betrokkenen gecontroleerd, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Beide voertuigen hebben behoorlijke schade.

Lees verder...
Bijrijder voorkomt erger na onwel wording bestuurder

Dreumel - Maandagochtend heeft er op de van Heemstraweg in Dreumel een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. De bestuurder van de personenauto raakte onwel en verloor hierdoor de macht over het stuur. De bijrijder wist te voorkomen dat andere auto's en/of objecten werden geraakt, maar kon niet voorkomen dat de auto in de sloot belandde. De bestuurder van de auto is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De bijrijder die erger voorkomen heeft kwam met de schrik vrij. Meerdere omstanders boden eerste hulp tot de hulpdiensten er waren.

Lees verder...
Woninginbraak in Dreumel

Dreumel - In een woning aan de Meerheuvelweg in Dreumel heeft vandaag een inbraak plaatsgevonden. De inbraak vond plaats tussen vanmorgen 6:45 en vanmiddag 15:30. De politie is op zoek naar getuigen die iets verdachts hebben gezien, zoals personen of voertuigen. Heeft u meer informatie neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Lees verder...
Motor uit voortuin gestolen

Beuningen - In de nacht van donderdag op vrijdag is er tussen 3 en 4 uur een motor gestolen uit de voortuin bij een woning aan de Ratelwacht. Uit politieonderzoek werd duidelijk dat de daders te voet, met de motor aan de hand, vertrokken zijn richting het snelfietspad achter de Ratelwacht. De motor een mat zwart Yamaha R1 had opvallende goud kleurige velling en ketting erop zitten. De politie vermoed een gerichte diefstal en mogelijk zijn de daders eerder wezen kijken en observeren. Heeft u iets gezien of gehoord wat te maken kan hebben met deze diefstal neemt u dan contact op met de politie tweestromenland via 0900-8844. zaak nr: 2018226917 Op de foto ziet u een soortgelijke motor

Lees verder...
Bekijk al het
lokale nieuws
Tips banner

Landelijk nieuws

Wederom overval in Apeldoorn; deze keer betreft het Trekpleister [VIDEO]

Apeldoorn - Een drogisterij aan het Mercatorplein in Apeldoorn is vrijdagmiddag 22 juni even na 15.00 uur overvallen. Het is niet bekend of er iets is buit gemaakt. De politie is direct een onderzoek gestart. Ook werd een bericht via Burgernet verzonden. De dader ging er na de overval vandoor op een damesfiets met een mandje aan de voorop en een kinderzitje achterop. Het gaat om een man met een licht getinte huidskleur en een slank postuur. De man droeg zwarte kleding en had een zwarte rugzak bij zich. We sluiten niet uit dat de dader van deze overval ook verantwoordelijk is voor de overvallen op winkels in het centrum van Apeldoorn op 13, 16 en 18 juni.

Lees verder...
Brommerrijder onderuit op fietspad langs de Zwolseweg

Apeldoorn - Een brommerrijder is vrijdagochtend ten val gekomen op het fietspad langs de Zwolseweg in Apeldoorn. De jongen kwam volgens een buurtbewoner onder zijn brommer terecht, een voorbijganger schoot te hulp en belde 112. De politie en ambulance waren snel ter plaatse. De jongen is na behandeling ter plaatse met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Wat de reden is dat de jongen ten val is gekomen is niet bekend.

Lees verder...
Scooterrijder lichtgewond na uitwijken voor auto

Nijmegen - Vrijdagmorgen heeft er rond 11:30 een ongeval plaatsgevonden tussen een scooter en auto in de 32e straat van de Malvert. De scooterrijder moest uitwijken voor de automobilist en kwam ten val. Ambulancemedewerkers hebben de scooterrijder ter plaatse behandeld en hij hoefde niet direct mee naar het ziekenhuis.De bestuurder van de scooter is opgehaald door een kennis. De scooter liep schade op en zou later opgehaald worden.

Lees verder...
Auto belandt op de kop na aanrijding

Nijmegen - Vrijdagmiddag zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Groenestraat. Twee auto's kwamen met elkaar in botsing, waarvan er een op zijn kop belandde. Volgens omstanders reed een van de bestuurders uit een parkeerhaven en zag de aankomende auto over het hoofd met de botsing tot gevolg. Ambulancepersoneel hebben de bestuurders onderzocht, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Uit een van de auto's was ook een hond gevlucht, maar werd al snel herenigd met het baasje. Een berger heeft de auto overeind getrokken en beide voertuigen afgesleept. De Groenestraat was tijdelijk aan beide kanten afgesloten.

Lees verder...
Traumahelikopter bij melding val van hoogte

Ede - Vrijdagochtend is de traumahelikopter gealarmeerd om het ambulancepersoneel te ondersteunen aan de Fultonstraat in Ede. Een persoon was van een steiger afgevallen. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis in Arnhem gebracht. De arts van de Traumahelikopter is meegegaan met de ambulance. Welke verwondingen het slachtoffer heeft opgelopen is niet bekend.

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws