blogname

112
westmaasenwaal.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Auto in de sloot na ongeval op A73


Beuningen - Donderdagmiddag heeft er rond 12:30 een ongeval plaatsgevonden op de A73 tussen een auto en een busje. Hierbij is de auto in de naastgelegen sloot beland.

Het busje belandde op zijn zij op de vluchtstrook. Het is (nog) niet duidelijk of de derde beschadigde auto die op de vluchtstrook stond ook bij het ongeval betrokken was, deze kon zelf de weg later in ieder geval vervolgen.

Niemand is gewond geraakt. Voor de auto in de sloot is een kraanwagen ingeschakeld om deze eruit te takelen. Rond 14:00 was de weg geheel vrij, tussentijds van het wachten op de kraanwagen was de rijstrook al tijdelijk voor ongeveer een half uur vrijgegeven om de overlast zo veel mogelijk te beperken.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws