blogname

112
westmaasenwaal.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!

Winkeldief gepakt dankzij alerte burgers


De politie kreeg een melding binnen dat een man staande gehouden werd wegens diefstal bij de Lidl aan de Zijveld in Beneden leeuwen.

Agenten zijn onmiddellijk naar de melding gegaan. Ter plaatsen aangekomen bleek dat een buurtbewoner 2 mannen van het erf van zijn buren had zien lopen. Hij herkende de mannen niet riep hen waarop ze gelijk weg renden richting een geparkeerde auto aldaar. De buurtbewoner kon 1 man nog onderscheppen en hield hem staande tot de politie kwam.

De man had een vuilniszak bij zich met daarin goederen van de Lidl. De bedrijfsleider herkende inderdaad deze goederen als goed welk hij in zijn winkel verkoopt. De andere verdachte(n) en de weggereden auto zijn helaas nog spoorloos.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws