Brandweer gealarmeerd voor schoorsteenbrand Bergharen

Bergharen – Op dinsdag 6 februari zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Molenweg in Bergharen.

De brandweer is ter plaatse gekomen met een hoogwerker en heeft de schoorsteen gecontroleerd. De bewoners van de woning stoken vuil in de schoorsteen. De brandweer heeft de bewoners advies gegeven en zijn retour gegaan naar de kazerne.

Lokaal nieuws

15-jarige jongen gewond na aanrijding (update)

Druten - Vrijdagmiddag heeft er rond 16:50 een aanrijding plaatsgevonden tussen twee fietsers op het pad tussen Active Partyworld en de van Heemstraweg .Een 15-jarige fietser raakte hierbij gewond. De veroorzaker is er vandoor gegaan zonder om te kijken naar het slachtoffer. De 15-jarige jongen liep verwondingen op aan elleboog en achterhoofd. Zijn fiets heeft ook flinke schade opgelopen. De politie is op de hoogte en getuigen worden opgeroepen zich te melden via 0900-8844. Update: Er is inmiddels contact met de betrokken partij en het wordt opgelost. Dank voor het delen van het bericht

Lees verder...
Landbouwvoertuig gaat in vlammen op

Horssen - De brandweer is woensdagavond even na 20:00 gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de Zelkestraat. Hier stond een landbouwvoertuig in brand. Het ging om een grashakselaar die in brand was gevlogen. De vlammen sloegen meters uit het voertuig en trok veel bekijks. Bij de brand kwam veel rookontwikkeling vrij. Er waren ook nog twee explosies te horen tijden de brand. De brandweer heeft het vuur geblust, maar het voertuig kan als verloren worden beschouwd. Niemand is gewond geraakt.

Lees verder...
Vaten met mogelijk drugsafval gedumpt

Deest - In de nacht van maandag op dinsdag 8 mei werd de politie gealarmeerd over gedumpte vaten met vermoedelijke drugsafval. Rond de klok van 00.30 uur werd er melding gedaan. Door agenten werden op de parkeerplaats van de Uivermeertjes tegenover het tankstation aan de Deestersteeg vijf afgesloten, maar volle vaten aangetroffen met vermoedelijk chemisch restafval. Op basis van informatie van de melder kan worden aangenomen dat de vaten op maandag 7 mei na 17.00 uur moeten zijn gedumpt. De politie vraagt mensen die daar langs zijn gekomen iets of iemand hebben gezien. Het kan zijn dat daar een voertuig heeft gestaan dat het zicht onttrok aan de dumping. De politie heeft ter plaatse sporenonderzoek gedaan. Ook zijn de vaten verwijderd. Getuigenoproep Hebt u in de loop van de maandagavond 7 mei vanaf 17.00 uur tot rond middernacht een voertuig of personen gezien? Belt u dan met de politie op 0900-8844. Belt u liever anoniem? Belt u dan met M op 0800-7000.

Lees verder...
€1000 beloning voor gouden tip

Ewijk - Afgelopen weekend heeft er een diefstal plaatsgevonden van een "legklem". De machine stond op de Keizershoeve. De eigenaar van de "legklem"looft een beloning uit van € 1000,- voor de gouden tip die leidt tot het terugvinden van de klem. Heeft u meer informatie over de diefstal neem dan contact op met de politie Tweestromenland via 0900-8844.

Lees verder...
Fietser zwaargewond na aanrijding in Afferden

Afferden - De hulpdiensten zijn maandagavond 30 april om 18:50 gealarmeerd voor een ongeval op de Laren in Afferden. Meerdere ambulances en een traumahelikopter gingen ter plaatse. Een fietser was aangereden door een automobilist. De fietser is zwaargewond geraakt en per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

Lees verder...
Bekijk al het
lokale nieuws
Tips banner

Landelijk nieuws

Kledingcontainer voor de 2de keer in de brand.

Schagen - Zaterdag avond omstreeks 23:00 uur is voor de tweede keer dezelfde kledingcontainer in de brand gestoken. Op de parkeerplaats bij de Albert Heijn. De container was vorige week zaterdag ook al in brand gestoken. Er kwam veel rook vrij. De brandweer heeft het vuur snel kunnen blussen. Het gaat om brandstichting maar de politie heeft verder nog niemand opgepakt.

Lees verder...
Flinke ravage op A73 na ongeval bij Beesel.

A73/Beesel  - Zaterdagavond rond 22.40 uur is op de A73 ter hoogte van Beesel een ongeval gebeurd met twee auto's , een auto vatte vlam en is volledig uitgebrand . Volgens laatste berichten is er niemand gewond geraakt . Brandweer van Reuver en Roermond hebben de autobrand geblust . Het ongeval gebeurde in zuidelijke rijrichting . Het uitgebrande voertuig was een geïmporteerde Chevrolet Corvette . Volgens ooggetuigen is er een "race" vooraf gegaan dat gepaard ging met hoge snelheden . De politie kon dit nog niet bevestigen en is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval . Het verkeer kon via de calamiteiten afrit de A73 verlaten en via de N271 hun weg vervolgen . Vanwege het ongeval is de A73 enige tijd afgesloten geweest .  

Lees verder...
17-jarige Joy uit Rotterdam vermist (update)

Update Dankzij intensief speurwerk is de 17-jarige Joy uit Rotterdam elders in Nederland teruggevonden. De politie gaat met haar in gesprek om te kijken welke hulp zij nodig heeft. Dank voor het delen van het bericht en uitkijken naar haar. Joy vertrok donderdagavond 17 mei vanuit Rotterdam Kralingen en ging naar een vriend in Maassluis. Vrijdagmiddag 18 mei tussen 15.30 en 17.00 uur had zij nog contact met haar moeder, toen was ze al niet meer in Maassluis. Ze wilde niet laten weten waar ze wel was, en daarna stopt het contact. Wie weet waar Joy is? Haar familie en de politie zijn erg ongerust. De politie doet onderzoek, maar kan je hulp goed gebruiken. Heb je Joy sinds vrijdag nog gezien of gesproken of weet je waar ze nu is? Bel 0900-8844. Anoniem kan ook, bel dan 0800-7000.

Lees verder...
Kleine brandjes tijdens luilak

Schagen - In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben der enkele kleine brandjes gewoed. Rond 23:00 uur woede de eerste brand in een vuilnisbak op de Loet. De brandweer had het geblust en konden weer terug naar de kazerne. Rond 04:00 uur woede er een tweede brandje aan de nieuwe laagzijde. Een paar jongeren hadden een aantal stukken karton in de fik gezet. De brandweer kwam te plaatsen en heeft het brandje geblust.  

Lees verder...
Loods afgebrand in t'Zand

T'Zand - Vrijdag middag omstreeks 15:00 uur woede er een zeer grote brand aan de koning Willem ll - weg in een loods in t'Zand in het pand zou hout zijn opgeslagen. De brand ontstond door laswerkzaamheden. Er kwam veel rook vrij en was in de verre omgeving te zien. Er was één gewonde maar die kon ter plekken behandeld worden. De bluswerkzaamheden duurde zeker nog tot 03:00 uur. Ze hebben het pand gecontroleerd uitlaten branden.  

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws