blogname

112
westmaasenwaal.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
22-jarige man uit Dreumel aangehouden na achtervolging


Dreumel - Tijdens surveillance in de ochtenddienst reden agenten een voertuig op de Lageweg te Dreumel tegemoet. Zij zagen dat dit voertuig twee kapotte buitenspiegels had en besloten hun dienstvoertuig te keren om de bestuurder aan te spreken.

De bestuurder vond dit duidelijk geen goed idee en ging er met hoge snelheid via de Hogeweg vandoor. De bestuurder parkeerde vervolgens zijn voertuig op de Schepenstraat en ging er te voet vandoor. Gelukkig zagen alerte buurtbewoners in welke richting de bestuurder er vandoor was gegaan, hierdoor konden de agenten de achtervolging vervolgen.

Uiteindelijk troffen de agenten de bestuurder weer op de Lageweg. Al snel was duidelijk dat de bestuurder onder invloed was van in ieder geval alcohol. Dit werd bevestigd door het blaasapparaat. De bestuurder werd aangehouden. Aangezien het onderbuikgevoel van de agenten aangaf dat er mogelijk meer aan de hand was hebben zij vervolgens het voertuig onderzocht. Hierin troffen de agenten een meer dan toegestane gebruikershoeveelheid Hasj aan.

Tijdens het onderzoek aan het voertuig werd de bestuurder in de politieauto onwel. Hierop werd de ambulance gealarmeerd. De bestuurder werd vervolgens meegenomen naar het ziekenhuis onder politiebegeleiding.

Uiteindelijk is er na overleg besloten om bloed af te nemen bij de bestuurder voor het onderzoek naar alcohol en overige stoffen. Verder werd het rijbewijs van de bestuurder ingevorderd. Het onderzoek in het ziekenhuis zou nog enige tijd gaan duren waarop de bestuurder officieel werd heengezonden. De man zal zich plater tijdstip moeten verantwoorden.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws