Twee gewonden bij ongeval in Puiflijk

2018-04-12 18:20:17

Foto: Dennis Peters

2018-04-12 18:20:17

Foto: Dennis Peters

2018-04-12 18:20:17

Foto: Dennis Peters

Puiflijk – Donderdagmiddag heeft er op de kruising Oude Koningstraat met de Noord-zuid een ongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een bestelbusje. Hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter zijn ter plaatse gegaan.

Na de botsing belandde het busje op de kop in een naastgelegen sloot. Bij het ongeval zijn twee personen gewond geraakt en overgebracht per ambulance naar het ziekenhuis. De weg is tijdelijk afgesloten geweest voor het verkeer. Beide voertuigen zijn weggesleept.

Lokaal nieuws

Ernstig ongeval motorrijder politie en voetganger

Beneden Leeuwen - Op zondagmiddag om circa15.00 uur vond er een aanrijding plaats tussen een motorrijder van de Landelijke Eenheid van de politie en een voetganger. De motorrijder was bezig met de begeleiding van Olympia’s Tour en kwam op de Zandstraat in aanrijding met een vrouwelijke voetganger die de weg overstak. De vrouw raakte ernstig gewond bij de aanrijding en een ambulance bracht haar naar een ziekenhuis in de buurt. De toedracht van het ongeval wordt door de afdeling Verkeersongevallenanalyse van de Politie Oost-Nederland onderzocht. Verwarring: Er is veel verwarring, nadat verschillende media melding hebben gemaakt dat de vrouw overleden zou zijn. Volgens laatste berichtgeving zou de vrouw in kritieke toestand verkeren. Op dit moment kan er verder nog niets bevestigd worden. Wij wensen alle betrokkenen veel sterkte in deze moeilijke tijd!

Lees verder...
Brandweer gealarmeerd voor gaslucht

Batenburg - De brandweer is zaterdagochtend om 4:27 gealarmeerd voor een gasmeting aan de Bredehof. Ter plaatse kwam de brandweer tot de ontdekking dat er een pannetje op het fornuis stond droog te koken. De brandweer heeft het probleem verholpen en de woning geventileerd. Hierna kon men weer terug naar de kazerne.

Lees verder...
Auto te water bij Groene Heuvels; bestuurder spoorloos

Ewijk - Vrijdagochtend is er een auto op zijn kop aangetroffen in de sloot bij de Groene Heuvels. Er is gezocht naar de bestuurder maar die werd niet gevonden. Het lijkt erop dat het een eenzijdig ongeval betreft laat de politie weten. De politie is een onderzoek gestart naar de bestuurder en naar de toedracht waardoor de auto in de sloot terecht is gekomen. Het voertuig is uit het water gehaald en afgesleept.

Lees verder...
Cijfers van juli over inzet politie in gemeente Druten

Gemeente Druten - Als je getuige of slachtoffer bent van een overval, straatroof of ander ernstig incident wil je dat de politie zo snel mogelijk komt om je te helpen. En terecht. Bij spoedmeldingen zetten zij dan ook alles op alles om er binnen 15 minuten te zijn. Gelukkig lukt dit ook meestal. Zij vinden het belangrijk om open te zijn over hoe snel ze er zijn als het er toe doet (de reactietijden). Daarom publiceren ze regelmatig de reactietijden. De cijfers in de infographic zijn tot stand gekomen doordat er een verdiepende analyse is gedaan op de resultaten van de reactietijden. Zo zijn bijvoorbeeld dubbele meldingen eruit gehaald en is gekeken of agenten echt te laat waren of alleen vergeten waren zich op tijd af te melden (eerst hulp dan techniek). Hierdoor kunnen de lokale cijfers afwijken van de landelijke gepubliceerde reactietijden. In de infographic kun je zien hoe het met de reactietijden is gesteld in de Gemeente Druten. De politie was bij 22 spoedmeldingen op tijd. Veel spoedmeldingen waar zij voor in actie komen, gaan over ongevallen of zijn aan gezondheid gerelateerd. In een groot aantal van deze meldingen verlenen agenten samen met de brandweer of ambulance hulp. In 1 geval was de ambulance en/of brandweer er eerder dan de politie en binnen 15 minuten aanwezig om hulp te verlenen. In 1 geval was de politie helaas niet binnen de gewenste tijd van 15 minuten aanwezig. Dit heeft geen persoonlijk letsel tot gevolg gehad.

Lees verder...
Afvalzakken gedumpt

Beneden-Leeuwen - De politie is op zoek naar diegene die afvalzakken hebben gedumpt. De zakken lagen bij de Wiel ter hoogte van Bikkelen en op de Waalbandijk nabij de Wielstraat. De zakken zijn half gevuld met zand welke met tape zijn dichtgemaakt. Weet u wie de zakken daar neer heeft gelegd of de reden ervan neem dan contact op met de politie West Maas en Waal via 0900-8844.

Lees verder...
Bekijk al het
lokale nieuws
Tips banner

Landelijk nieuws

34-jarige Henk-Kris Heeren uit Breda vermist

Vermist sinds 19-9 vanuit Breda de 34-jarige Henk-Kris Heeren. Henk-Kris is op 19 september omstreeks 15.00 uur vertrokken uit Breda. Sindsdien is niets meer van hem vernomen. Naam: Henk-Kris Heeren Geboortedatum: 10-04-1984 Huidige leeftijd: 34 Lengte: 180 cm Haarkleur: Zwart Oogkleur: Bruin Geslacht: Man Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070. Zaaknummer: 2018244066

Lees verder...
Brandweer opgeroepen voor vastgelopen lift

De brandweer is woensdagochtend gealarmeerd nadat er een melding binnen kwam van een vast gelopen lift aan de Gentiaanstraat in Apeldoorn. In de lift zouden een of meerdere personen in zitten, vandaar dat de brandweer met spoed ter plaatse kwam. De lift kwam vast te zitten door een stroomstoring. De volgende straten zijn rond 08.00 getroffen door de stroomstoring; Gentiaanstraat, Zonnedauw, Faustraat, Sleutelbloemstraat en de Hoornbloem. Netbeheerder Liander meldt dat de stroomstoring tegen 10.00 verholpen zou zijn.

Lees verder...
Verdachte van betrokkenheid bij overlijden man aangehouden

Alphen aan den Rijn - Het rechercheteam dat onderzoek doet naar het overlijden van een 54-jarige man uit Dreischor heeft dinsdagmorgen 25 september een 58-jarige Alphenaar aangehouden. De verdachte zit in beperkingen. Vrijdag 3 augustus rond 08.30 uur werd het slachtoffer, een 54-jarige man uit Dreischor, aangetroffen in een bedrijfspand aan de Ondernemingsweg. Direct daarna werd er een grootschalig onderzoek gestart, onder leiding van een officier van justitie. Omdat de verdachte in beperkingen zit en daarom alleen contact mag hebben met zijn advocaat, kan er op dit moment verder niet inhoudelijk ingegaan worden op de bevindingen uit het onderzoek.

Lees verder...
Dodelijk slachtoffer bij aanrijding

Putten - Dinsdagavond heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's op de kruising Oude Nijkerkerweg en de Matseweg. Hierbij is iemand om het leven gekomen. Naast het dodelijk slachtoffer zouden er ook nog gewonden zijn. De weg is afgesloten en er wordt onderzoek verricht.

Lees verder...
Aanhoudingen in groot drugsonderzoek

Harderwijk - De politie heeft zeven mannen en één vrouw aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij drugshandel op de Veluwe. De personen kwamen na een uitgebreid onderzoek als verdachten naar voren en zijn de afgelopen tijd aangehouden. De politie verwacht de komende tijd nog meer aanhoudingen te verrichten in dit onderzoek. Na een langdurig onderzoek kon de politie de acht personen aanhouden op verdenking van betrokkenheid bij drugshandel in de omgeving van Harderwijk. Het gaat hierbij om vijf inwoners uit de gemeente Harderwijk van 20-, 21-, 33-, 38- en 40-jaar oud. Daarnaast zijn een 25-jarige vrouw uit Ermelo, een 27-jarige man uit Rotterdam en een 28-jarige man uit Hulshorst aangehouden. Tijdens de aanhoudingen zijn huiszoekingen verricht. Hierbij zijn o.a. meerdere mobiele telefoons en drie auto’s in beslag genomen. Ook is een hoeveelheid drugs en contact geld aangetroffen. De 27-jarige man uit Rotterdam en de 28-jarige man uit Hulshorst zijn, na voorgeleiding bij de rechtercommissaris, in bewaring gesteld. Tegen alle verdachten is proces-verbaal opgemaakt en zij moeten zich verantwoorden voor de rechter. De politie is nog bezig met het onderzoek en sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws