Persoon te water in bergharen en overlijd ter plaatse

De hulpdiensten zijn massaal uitgerukt voor de melding persoon ter water. Om 16:53 kwam de eerste melding binnen, ambulance politie en de traumahelikopter zijn uitgerukt. De man is met een scootmobiel in het water terecht gekomen. De man is uit het water gehaald en de hulpdiensten hebben de man geprobeerd te reanimeren, maar dat mocht helaas niet baten. De man is ter plaatse overleden.

Update: De overleden man is een 86 jarige inwoner van Horssen. De man reed met zijn vrouw over de Oude Schaarsestraat toen hij door een nog onbekende oorzaak te water raakte. Omstanders hebben de man uit het water gehaald en geprobeerd te reanimeren maar dat mocht dus niet meer baten. Het is niet duidelijk wat de reden is dat de man in het water is gereden, politie doet onderzoek.

Foto: Dennis Peters

Foto: Dennis Peters

Foto: Dennis Peters

Foto: Dennis Peters