35 bekeuringen en 3 aanhoudingen bij controles West Maas en Waal

23/08

Foto: politie

23/08

Foto: politie

23/08

Foto: politie

23/08

Foto: politie

West Maas en Waal – De politie heeft donderdag 22 augustus een verkeerscontrole gehouden binnen de gemeente West Maas en Waal. Hierbij vond er ondersteuning plaats van het team verkeer.

De politie was opvallen en onopvallend aanwezig. Er was een opvallende controle op de van Heemstraweg in Dreumel en in de omgeving van de Prins Willem Alexanderbrug. Onopvallend werd er gecontroleerd in diverse dorpen binnen de gemeente.

De politie heeft 35 bekeuringen geschreven voor feiten zoals; niet dragen van de gordel en het vasthouden van een telefoon. Naast bekeuringen zijn er drie personen aangehouden. Twee personen zijn ingehouden in verband met het besturen van een voertuig onder invloed van drugs. Een andere persoon is aangehouden wegens drugsbezit.