Acht woningen ontruimd door gaslek

25/09

Foto: Davy Derksen

25/09

Foto: Davy Derksen

25/09

Foto: Davy Derksen

25/09

Foto: Davy Derksen

25/09

Foto: Davy Derksen

25/09

Foto: Davy Derksen

25/09

Foto: Davy Derksen

25/09

Foto: Davy Derksen

Beuningen – De brandweer is vandaag om 18:00 gealarmeerd voor gaslucht aan het Ridderspoor. Er was een gaslek ontstaan door eerdere werkzaamheden in de ochtend.

Acht woningen in het appartementencomplex zijn uit voorzorg ontruimd. Liander is ter plaatse gekomen en hebben de hoofdkraan dichtgedraaid. Een stoep is losgehaald en er wordt afgegraven zodat ze bij het lek kunnen komen om te repareren. In het appartementencomplex hing nog een behoorlijke gaslucht. De brandweer heeft grote ventilatoren ingezet om het complex te ventileren. Zodra de brandweer geen gas meer meet zullen bewoners terug mogen naar hun woning.