Fietser omgekomen bij aanrijding met vrachtwagen

26/09

Stockfoto: traumahelikopter

Beuningen – Donderdagmiddag is er bij een ongeval op de Goudwerf een fietser overleden na een aanrijding door een vrachtwagen. De aanrijding vond plaats op industrieterrein Schoenaker.

De man is ter plekke door getuigen nog gereanimeerd en een traumahelikopter is nog ter plaatsen gekomen. Alle hulp voor de man mocht niet baten. De politie doet onderzoek naar het ongeval. Een bedrijf in de directe omgeving heeft het ongeval vastgelegd en die beelden worden door de politie bestudeerd. De weg was tijdelijk geblokkeerd. Collega vrachtwagenchauffeurs hebben hun opleggers zo geparkeerd dat het zicht op het slachtoffer werd afgeschermd meldt de Gelderlander.

De bestuurder is aangehouden en mee naar het bureau. Dit is standaard wanneer er een dodelijk ongeval in het verkeer plaats heeft gevonden.