Groot forensisch onderzoek in woning Beneden-Leeuwen na moord op vrouw(update)

13/04

Foto: Waldie Rutten

13/04

Foto: Waldie Rutten

13/04

Foto: Waldie Rutten

13/04

Foto: Waldie Rutten

13/04

Foto: Waldie Rutten

13/04

Foto: Waldie Rutten

13/04

Foto: Waldie Rutten

Beneden-Leeuwen – De politie is groots ter plaatsen in Het Ambacht in Beneden-Leeuwen. De forensische opsporing is onderzoek aan het doen wat er zich precies heeft afgespeeld.

Er staat een PD-unit van de politie. De woordvoerder van de politie wilde nog niets kwijt over de zaak en is in afwachting van het OM. Volgens een buurtbewoner zou er een lichaam zijn gevonden.

Update:
De politie heeft donderdagavond 9 april een melding gekregen over reanimatie in een woning aan Het Ambacht. Toen de hulpverleners ter plaatse kwamen bleek de 39-jarige vrouw al te zijn overleden. Na een sectie op het lichaam bleek dat ze door een misdrijf om het leven is gebracht. Zondagavond 12 april heeft de politie een 41-jarige man aangehouden welke verdacht wordt van betrokkenheid bij haar dood. Het TGO (Team Grootschalige Opsporing onderzoekt de zaak.

De Forensische Opsporing doet momenteel onderzoek in en rond de woning omdat ze daar is aangetroffen. Daarnaast gaan politiemedewerkers in gesprek met mensen uit haar omgeving. Als er mensen zijn die op of na 7 april 2020 nog in contact zijn geweest met de bewoners van de woning in Beneden-Leeuwen, dan hoort de politie dit graag. Deze informatie kan relevant kan zijn voor het onderzoek. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven is mogelijk via MeldMisdaadAnoniem, 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.