Vrachtwagen en twee personenauto’s betrokken bij aanrijding N322

11/05

Foto: Rowan van der Sluijs

11/05

Foto: Rowan van der Sluijs

11/05

Foto: Rowan van der Sluijs

11/05

Foto: Rowan van der Sluijs

11/05

Foto: Rowan van der Sluijs

11/05

Foto: Rowan van der Sluijs

11/05

Foto: Rowan van der Sluijs

11/05

Foto: Rowan van der Sluijs

Beneden-Leeuwen – Maandagavond heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de rotonde van de N322 bij de Prins Willem Alexanderbrug. Bij de aanrijding waren twee personenauto’s een vrachtwagen betrokken.

De vrachtwagen kwam vanuit Duitsland en had een tijdelijke rode kentekenplaat. De vrachtwagen was onderweg om op transport te gaan naar Afrika meldt de medewerker van Rijkswaterstaat, maar door de botsing gaat dat niet door. Bij het ongeval was ook nog een andere Duitse personenauto betrokken en een Nederlandse personenauto. De politie kon niet precies vertellen hoe het ongeval is ontstaan, waarschijnlijk betreft het een voorrangsfout. Het verkeer werd om de rotonde geleid en de rechterrijstrook van de Prins Willem Alexanderbrug was vanwege de bergingswerkzaamheden tijdelijk afgesloten.

Alle voertuigen zijn afgesleept door een berger. Niemand is bij de aanrijding gewond geraakt.