Poolse auto frontaal tegen boom en vliegt in brand

16/06

Foto: Jerry Gersen

16/06

Foto: Rowan van der Sluijs

16/06

Foto: Rowan van der Sluijs

16/06

Foto: Rowan van der Sluijs

16/06

Foto: Rowan van der Sluijs

16/06

Foto: Jerry Gersen

16/06

Foto: Jerry Gersen

16/06

Foto: Rowan van der Sluijs

Ewijk – De hulpdiensten zijn dinsdagavond om 20:28 gealarmeerd voor een ongeval met letsel bij de Groene Heuvels aan de Ficarystraat. Bij het ongeval is een Pool tegen een boom geknald en daardoor is de auto in brand gevlogen.

De auto met Pools kenteken is op de parkeerplaats van de Groene Heuvels door onbekende reden de macht over het stuur verloren. Hierdoor raakte hij een boom en vervolgens botste hij frontaal tegen een andere boom. De auto vloog hierbij in brand. Bij het ongeval is een persoon gewond geraakt en per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een bekende van het slachtoffer is meegereden in de ambulance meldt de politie. Over de aard van de verwondingen is niets bekend. Een berger is ter plaatse gekomen en heeft het voertuig afgesleept.