Auto op zijn kant bij ongeval met vrachtwagen op A73

26/06

Foto: Waldie Rutten

26/06

Foto: Waldie Rutten

26/06

Foto: Waldie Rutten

26/06

Foto: Waldie Rutten

26/06

Foto: Waldie Rutten

26/06

Foto: Waldie Rutten

Beuningen – De hulpdiensten zijn vrijdagavond om 19:50 gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de A73 bij Beuningen. Politie, brandweer, ambulance en Rijkswaterstaat gingen ter plaatse.

Een vrachtwagen zag de auto over het hoofd bij het invoegen en raakte deze rechtsvoor. Hierdoor raakte de auto van de weg, sloeg over de kop en kwam op zijn zijkant terecht meldt de politie. Bij het ongeval is een persoon gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis. De vrachtwagen stond enkele honderden meters verder dan de ongevalslocatie langs de weg. Een berger komt ter plaatse om het voertuig af te slepen.