Politiecontrole Druten. Bekeuringen en aanhouding voor rijden onder invloed van drugs

04/07

Foto: Rowan van der Sluijs

04/07

Foto: Rowan van der Sluijs

04/07

Foto: Rowan van der Sluijs

Druten – De politie heeft zaterdagavond een controle gehouden op de van Heemstraweg op de parkeerplaats bij de brandweer. De controle vond plaats tussen 20:00 en 21:45.

Bij de controle is een bestuurder gepakt die onder invloed reed van drugs. De bestuurder is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hier is er bloed afgenomen wat onderzocht zal worden, hiervoor zal de bestuurder zich later moeten verantwoorden. Verder heeft de bestuurder ook een rijverbod gekregen voor 24 uur. Naast de aanhouding zijn er diverse bekeuringen uitgedeeld voor onder andere niet kunnen tonen van rijbewijs en rijden zonder gordel. De politie kon nog geen exact aantal bekeuringen aangeven gezien alles nog verwerkt moest worden.

De controle verplaatst mogelijk naar een andere plaats in de regio.