Zwaargewonde bij schietpartij in Beuningen

06/07

Foto: Lars Schwachöfer

06/07

Foto: Lars Schwachöfer

06/07

Foto: Lars Schwachöfer

06/07

Foto: Lars Schwachöfer

06/07

Foto: Lars Schwachöfer

Beuningen – Maandagochtend zijn de hulpdiensten om 8:41 gealarmeerd voor een schietpartij op de Burgemeester Gerardtslaan. Hierbij is een persoon zwaar gewond geraakt.

De incidentlocatie is afgezet met lint voor onderzoek. Het slachtoffer is ter plaatse gereanimeerd en overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is op zoek naar twee daders die een bivakmuts droegen. Ze gingen ervandoor in een cremekleurig busje. Voor de zoektocht is een politiehelikopter ingezet en ook Burgernet is ingezet.

Op straat liggen vijf kogelhulzen welke afgedekt zijn tot de forensische opsporing ter plaatse is. De recherche doet onderzoek in de buurt en agenten spreken nog met enkele getuigen. Burgemeester Geradtslaan blijft nog een groot deel van de dag afgesloten vanwege (sporen)onderzoek