Politie zoekt camerabeelden in onderzoek dodelijke schietpartij

08/07

Foto: Lars Schwachöfer

Beuningen – De politie is op zoek naar camerabeelden in het onderzoek naar de dodelijke schietpartij op maandag 6 juli.

De politie zoekt mensen met een dashcam in hun auto of die rijden in een Tesla (ingebouwde dashcam) EN op maandag 6 juli, tussen 07.30 uur en 09.00 uur hebben gereden tussen Nijmegen, wijk Neerbosch-Oost, en Beuningen.Dit kan zowel via de A73 zijn geweest als binnendoor via de Nieuwe Pieckelaan of van Heemstraweg. Heeft u daar op dat moment gereden dan vraagt de politie om al het beeldmateriaal van de gereden route te bewaren/veilig te stellen.

Woont u in de gemeente Beuningen en heeft u een bewakingscamera bij u woning hangen? Dan vraagt de politie om de gemaakte opnames van maandag 6 juli tussen 07.30 uur en 09.00 uur eens goed te bekijken. Ziet u op de beelden een witte bestelbus, type Volkswagen Transporter, rijden dan willen zij u vragen om al het beeldmateriaal tussen de genoemde tijdstippen te bewaren/veilig te stellen.

Heeft beeldmateriaal zoals hierboven omschreven neemt u dan contact op via 0900-8844 onder vermelding van zaaknummer; 2020312832

Klik hier voor eerdere berichtgeving over de schietpartij