Motor vliegt in brand tijdens het rijden

23/07

Foto: Rowan van der Sluijs

23/07

Foto: Rowan van der Sluijs

23/07

Foto: Rowan van der Sluijs

23/07

Foto: Rowan van der Sluijs

Bergharen – donderdagmiddag is de brandweer om 17:31 gealarmeerd voor een brand wegvervoer aan de Bergharensestraat.

Ter plaatse bleek het om een motor te gaan die in brand stond. De bestuurder reed op de Bergharensestraat toen de motor in brand vloog. De bestuurder ontdekte de brand door de hitte van de om zijn been slaande vlammen. Door het goede en snelle handelen van de bestuurder heeft hij zichzelf kunnen blussen door het gras heen te rollen. Waardoor hij niet gewond geraakt is. De bestuurder heeft nog geprobeerd zijn motor te blussen maar tevergeefs. De brandweer is ter plaatse gekomen en heeft het vuur geblust. Via de verzekering heeft de motorrijder een berger geregeld die de motor zal komen ophalen.