Man met spoed naar ziekenhuis na botsing tussen scootmobiel en motor

26/07

Foto: Rowan van der Sluijs

26/07

Foto: Sebastiaan van Emmerloot

26/07

Foto: Rowan van der Sluijs

26/07

Foto: Rowan van der Sluijs

26/07

Foto: Rowan van der Sluijs

26/07

Foto: Rowan van der Sluijs

26/07

Foto: Rowan van der Sluijs

26/07

Foto: Sebastiaan van Emmerloot

Wamel – zondagmiddag zijn de hulpdiensten om 15:06 gealarmeerd voor een aanrijding met letsel op de kruising van de Veerweg met de van Heemstraweg.

Ter plaatse bleek het te gaan om een man op een scootmobiel die in botsing is gekomen met een motorrijder. De motorrijder reed op de van Heemstraweg richting Dreumel. Daar stak een scootmobiel vanuit de Veerweg de van Heemstraweg over. De motorrijder heeft de scootmobiel proberen te ontwijken maar dit is helaas niet gelukt. De traumahelikopter is ook opgeroepen maar deze hoefde niet ter plaatse te komen. De man op de scootmobiel is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De scootmobiel staat in de berm en zal later worden opgehaald door familie of bekenden. De Poolse motorrijder kwam met de schrik vrij en kon zijn weg vervolgen meldt de politie.