Auto’s botsen op Maas en Waalweg

31/07

Foto: Rowan van der Sluijs

31/07

Foto: Rowan van der Sluijs

31/07

Foto: Rowan van der Sluijs

31/07

Foto: Rowan van der Sluijs

Afferden – vrijdagavond zijn de hulpdiensten om 20:46 gealarmeerd voor een aanrijding met letsel op de Maas en Waalweg. Het ongeval gebeurde ter hoogte van hectometerpaal 62,8.

Bij het ongeval waren 2 personenauto’s betrokken. De Duitse zwarte Peugeot kwam vanaf het tankstation en verleende geen voorrang. Hierdoor ontstond de botinsg met de groene Volkswagen Golf die vanuit de richting Nijmegen aan kwam rijden. Ambulancepersoneel hebben een persoon gecontroleerd, maar deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een berger is ter plaatse gekomen om beide voertuigen af te slepen. De zaak wordt overgedragen aan de verzekering.