Wielrenner gewond naar het ziekenhuis na botsing met auto

01/08

Foto: Rowan van der Sluijs

01/08

Foto: Dennis Peters

01/08

Foto: Rowan van der Sluijs

01/08

Foto: Jerry Gersen

01/08

Foto: Jerry Gersen

Puiflijk – zaterdagochtend om 11:45 zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding met letsel op de kruising van de Noord-Zuid met de Oude Koningstraat.

De wielrenner fietste op de Noord-Zuid en een personenauto kwam uit de oude Koningstraat. Tijdens het oversteken van het fietspad heeft de automobilist de wielrenner over het hoofd gezien waardoor zij in botsing zijn gekomen. Een traumahelikopter is opgeroepen, maar deze hoefde niet ter plaatse te komen. De wielrenner is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn fiets is tijdelijk bij buurtbewoners neergezet. De personenauto heeft lichte schade opgelopen. Vanwege de schrik wordt de automobilist thuisgebracht en zal zijn auto later komen ophalen meldt de politie.