Twee gewonden na aanrijding tussen motorscooter en auto in Deest

20/09

Foto: Rowan van der Sluijs

20/09

Foto: Rowan van der Sluijs

20/09

Foto: Rowan van der Sluijs

Deest – Zondagmiddag zijn de hulpdiensten om 14:48 gealarmeerd voor een aanrijding met letsel op de Laarstraat. Het ongeval bleek op de Deestersteeg te zijn ter hoogte van de Laarstraat.

Ter plaatse bleek het te gaan om een motorscooter en een auto die met elkaar in botsing zijn gekomen. De auto wilde de motorscooter inhalen waarna de motorscooter afsloeg. Twee personen welke op de motorscooter zaten zijn afgevoerd naar het ziekenhuis. Één van hen is met spoed afgevoerd. In de auto zaten twee personen, zij kwamen beide met de schrik vrij. De VOA is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de exacte toedracht van het ongeval meldt de politie.