Uitslaande brand in vakantiewoning Groene Heuvels

10/10

Foto: Screenshot video brandweer Beuningen

Ewijk – Zaterdagochtend is de brandweer rond 5:00 gealarmeerd voor een uitslaande woningbrand op bungalowpark de Groene Heuvels.

De brand werd ontdekt door drie arbeidsmigranten die er tijdelijk wonen. Een van hen zou op tijd wakker zijn geworden door de rook. Zij konden tijdig de vakantiewoning verlaten. Het drietal had nog tijd om sommige spullen en laptops uit het huis te redden. De brandweer kwam met eenheden uit Beuningen, Druten en Nijmegen ter plaatse om het vuur te blussen.

Het vuur is geblust, maar de woning is voorlopig onbewoonbaar. De drie tijdelijek bewoners hebben onderdak gekregen in een andere woning. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend, dat wordt onderzocht.