Auto omhoog getakeld uit sloot met bestuurster er nog in

10/11

Foto: Rowan van der Sluijs

10/11

Foto: Jerry Gersen

10/11

Foto: Rowan van der Sluijs

10/11

Foto: Rowan van der Sluijs

10/11

Foto: Rowan van der Sluijs

10/11

Foto: Jerry Gersen

Dreumel – De hulpdiensten zijn dinsdagavond om 19:10 gealarmeerd voor een voertuig te water aan de van Heemstraweg. Een auto is van de weg geraakt en hing half over de berm.

De vrouw kwam vanuit de Venusweg en had de bocht naar de van Heemstraweg te laat in de gaten.De brandweer die ter plaatse kwam heeft de auto vastgezet door middel van de lier op de brandweerwagen. Hiermee werd voorkomen dat de auto verder wegzakte de sloot in. De bestuurster had kunstkniën meldde de brandweer ter plaatse, waardoor ze niet uit het voertuig kon klimmen. Hierop werd besloten om het voertuig op te takelen met de bestuurster er nog in. Eenmaal op de kant kon de vrouw uit het voertuig komen.

De vrouw is gecontroleerd door ambulancepersoneel en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De vrouw is door een bekende naar huis gebracht. De auto van de vrouw kon verder rijden en is door een andere bekende meegenomen.