Doorrijder dodelijk ongeval Wijchen gepakt in Beuningen

24/11

Foto: 112Nieuwsgroep

24/11

Foto: 112Nieuwsgroep

24/11

Foto: 112Nieuwsgroep

24/11

Foto: 112Nieuwsgroep

24/11

Foto: 112Nieuwsgroep

Beuningen – De politie heeft vanavond in Beuningen de bestuurder aangehouden die eerder vanavond een man aangereden heeft in de Ververt in Wijchen. De man kwam hierbij om het leven.

Hulpdiensten hebben het slachtoffer in Wijchen proberen te reanimeren maar hulp mocht niet baten. Getuigen hadden het kenteken en het type Caddy van de doorrijder. Hierop kon de politie snel schakelen en zette onder meer een Burgernetmelding in. Mede dankzij de politiehelikopter werd het voertuig gesignaleerd in Beuningen. De Volkswagen Caddy werd uiteindelijk stilgezet op de Verlengde Wilhelminalaan. Hierna ging de bestuurder er nog vandoor.

Na een korte achtervolging ter voet kon de bestuurder worden aangehouden. Het voertuig is in beslag genomen voor spooronderzoek. Het incident zou zijn ontstaan na een conflict tussen een man en vrouw buiten in Wijchen en het slachtoffer. De verdachte zou hierop in de auto zijn gestapt en het slachtoffer hebben aangereden. De zaak is verder onderzoek.

Lees ook:

Dodelijke aanrijding in Wijchen; Bestuurder gaat ervandoor

Persoon aangereden. Bestuurder vlucht