Reconstructie gemaakt van doodrijden 42-jarige Sebastiaan

10/12

Foto: 112Nieuwsgroep

10/12

Foto: 112Nieuwsgroep

10/12

Foto: 112Nieuwsgroep

10/12

Foto: 112Nieuwsgroep

Wijchen – Vanavond heeft de politie een reconstructie gemaakt van het doodrijden van de 42-jarige Sebastiaan uit Wijchen. Verschillende betrokkenen en de bestelbus maakten deel uit van de reconstructie.

Sebastiaan kwam 24 november om het leven nadat hij een pakketbezorger aangesproken had over zijn rijgedrag. Op het fatale moment liet Sebastiaan samen met zijn vrouw zijn hond uit. De dader,de 18-jarige Tarik O. uit Woerden, zou opzettelijk tweemaal over hem heen hebben gereden. Tarik O. is vanmorgen voorgeleid bij de rechtbank waarop besloten werd dat hij 90 dagen langer vast blijft zitten.

Lees ook eerdere berichtgeving

Indrukwekkende stille tocht voor doodgereden Sebastiaan

Doorrijder dodelijk ongeval Wijchen gepakt in Beuningen

Verdachte uit Woerden aangehouden na doorrijden dodelijke aanrijding

Dodelijke aanrijding in Wijchen; Bestuurder gaat ervandoor

Persoon aangereden. Bestuurder vlucht