Auto belandt in sloot na aanrijding met vrachtwagen

24/12

@RSL

24/12

@RSL

24/12

@RSL

24/12

@RSL

Appeltern – donderdagmiddag zijn de hulpdiensten om 12:04 uitgerukt voor een voertuig te water op de kruising van de Noord-zuid met de Dijkgraaf de Leeuwweg.

Politie, ambulance en twee brandweerwagens zijn uitgerukt. Door een voorrangsfout zijn de personenauto en de vrachtwagen in botsing gekomen. De vrachtwagen reed op de Noord-Zuid en de personenauto kwam uit de Dijkgraaf de Leeuwweg. De vrachtwagen heeft nog proberen uit te wijken, maar zijn toch met elkaar in botsing gekomen. De personenauto is hierbij in de sloot belandt. In de auto zaten twee personen, deze zijn beide ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De auto wordt afgesleept door een berger. De vrachtwagen is zelf weggereden meldt de politie. De berm is flink beschadigd. De provincie is ter plaatse gekomen.