Twee auto’s belanden in de sloot na ongeval in Maasbommel

02/02

@RSL

02/02

@RSL

02/02

@RSL

Maasbommel – Dinsdagochtend zijn de hulpdiensten om 11:52 gealarmeerd voor een aanrijding met letsel op de kruising van de Kapelstraat en de Hoogstraat.

Brandweer, ambulance en politie zijn ter plaatse gekomen. Er lagen twee voertuigen in de sloot, waarvan één voertuig op de kop. De politie meldt dat het gaat om een voorrangsfout, één voertuig reed op de Hoogstraat en het andere voertuig reed op de Kapelstraat. Zij hebben elkaar over het hoofd gezien waardoor zij met elkaar in botsing zijn gekomen en in de sloot zijn belandt. De persvoorlichter van de politie meldt dat de personen zelfstandig uit het voertuig zijn gekomen. De ambulance heeft deze personen gecontroleerd, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De brandweer is ter plaatse gekomen omdat er sprake was van vrijgekomen olie en een omgereden elektriciteitskastje.