Let op: valse brieven in Druten verspreid.

18/02

Foto: Stockfoto 112Nieuwsgroep

Druten – De gemeente Druten meldt op Facebook dat er in Druten valse brieven worden verspreid. De verzender van de brief doet zich voor als een ambtenaar van de gemeente Druten.

De verzender geeft het volgende aan: in oktober, november en december zijn meldingen binnengekomen bij de politie en de gemeente Druten met betrekking tot geluidsoverlast.
Het adres van de bewoners wordt volgens de brief nauwlettend in de gaten gehouden. Bij overtreding treedt de politie op en worden controles gehouden. In de brief worden het logo en de contactgegevens van gemeente Druten gebruikt. De brief lijkt dus echt, maar is het niet. Het betreft een valse brief en de inhoud is niet van ons afkomstig.

Heeft u een brief of mail ontvangen en twijfelt u over de echtheid ervan? Meld het ons. Stuur de valse mail door naar info@druten.nl. Gaat het om een brief? Scan de brief of maak er een foto van. Stuur de scan of foto per mail naar info@druten.nl.