Auto rijdt tegen verhoging op rotonde en wordt afgesleept in Puiflijk

23/03

@RSL

23/03

@RSL

Puiflijk – Dinsdagavond heeft er omstreeks 20:00 een ongeval plaatsgevonden op de N322 / Maas en Waalweg bij hectometerpaaltje 59,0.

Ter plaatse is er een man met zijn auto tegen de verhoging op de rotonde gereden. Daardoor lekte de auto olie en was de voorband aan de passagierszijde lek. De bestuurder heeft zijn auto aan de kant gezet. De berger heeft de auto opgeladen en de bestuurder meegenomen, zij gaan op de bergingsplaats in Andelst bekijken of de auto te repareren is en de bestuurder zijn weg kan vervolgen meldt Rijkswaterstaat. Rijkswaterstaat heeft één invoegstrook richting Beneden-Leeuwen tijdelijk afgesloten gehad vanwege de berging. De bestuurder is bij het ongeval met de schrik vrijgekomen.