Twee personen op de fiets gewond na aanrijding in Horssen

25/03

@RSL

25/03

@RSL

25/03

@RSL

25/03

@RSL

25/03

@RSL

Horssen – donderdagmiddag zijn de hulpdiensten om 16:36 gealarmeerd voor een aanrijding met letsel op de kruising van de Noord-zuid en de Neersteindsestraat. Brandweer, politie, ambulance en de traumahelikopter zijn opgeroepen. De traumahelikopter is niet geland.

Ter plaatse heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en twee personen op de fiets. De personenauto kwam uit de Neersteindsestraat en de fietsers fietste op de Noord-Zuid. De VOA zal ter plaatse onderzoek doen naar de oorzaak van de aanrijding. De twee personen op de fiets, een man en een vrouw op leeftijd zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Over de verwondingen kon de politie nog niets kwijt. De Noord-Zuid is in beide richtingen vanaf de Maas en Waalweg tot aan de Middenweg afgesloten vanwege onderzoek.