Mogelijk persoon binnen bij woningbrand in Puiflijk

08/05

Foto: Jerry Gersen

08/05

Foto: Jerry Gersen

08/05

@RSL

08/05

@RSL

08/05

@RSL

08/05

@RSL

08/05

@RSL

Puiflijk – Zaterdagmorgen zijn de hulpdiensten om 04:41 gealarmeerd voor een woningbrand aan de Scharenburgsestraat.

Ter plaatse was er veel rook en vuur te zien op de beneden verdieping. De brandweer is met 2 blusvoertuigen en een hoogwerker ter plaatse en er is opgeschaald naar middel brand. De ambulance is ook opgeroepen.

De Officier van Dienst van de brandweer meldt dat de brand is begonnen in de woonkamer en uitgebreid over de gehele beneden verdieping. De raam is door het vuur deels kapot gesprongen, de brandweer heeft deze verder open gebroken om goed te kunnen blussen. De woning staat leeg en in de verkoop. De melding zou onduidelijk geweest zijn omdat er mogelijk nog persoon(en) in de woning aanwezig zouden zijn en er twee auto’s bij de woning stonden, echter heeft de brandweer niemand aangetroffen. De ambulance is ter plaatse geweest maar niemand hoefde gecontroleerd te worden. Liander is ter plaatse om alles veilig te stellen en eventueel af te sluiten.