Hulpdiensten groots uitgerukt voor melding persoon te water in Waal

18/07

@RSL

18/07

Foto: Davy Derksen

18/07

@RSL

18/07

Foto: Davy Derksen

18/07

@RSL

18/07

Foto: Davy Derksen

Beuningen – Slijk Ewijk – De hulpdiensten zijn zondagavond massaal uitgerukt na een melding van een persoon te water. Er wordt gezocht in en rond het water en ook vanuit de lucht vliegt de politiehelikopter over het gebied.

De melder zou ter hoogte van Beuningen een persoon in het water hebben gezien. Zowel aan de kant van Beuningen als Slijk Ewijk waren hulpdiensten aanwezig om te zoeken naar de mogelijke drenkeling. Ook Rijkswaterstaat was met een boot op het water bij de zoektocht betrokken.

De politiehelikopter dacht iets gezien te hebben ter hoogte van Druten, maar na controle bleek dit loos alarm. Na een zoektocht van 1,5 uur is er door de hulpdiensten niemand aangetroffen. De hulpdiensten hebben hierop de spullen ingepakt en zijn retour gegaan naar de kazerne.