Zwaargewonde bij ongeval in Boven-Leeuwen

04/12

Foto: Jerry Gersen

04/12

Foto: Jerry Gersen

04/12

Foto: Jerry Gersen

04/12

Foto: Jerry Gersen

04/12

Foto: Jerry Gersen

Boven-Leeuwen – De hulpdiensten zijn zaterdagavond om 21:15 gealarmeerd voor een ongeval op de Noord Zuidweg. Politie, brandweer, twee ambulances en een traumahelikopter rukte uit.

Een auto is van de weg geraakt en in een naastgelegen sloot terecht gekomen. Bij het ongeval is een persoon zwaar gewond geraakt. Het slachtoffer is onder begeleiding van een trauma-arts per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Volgens de politie ter plaatse ging het om een eenzijdig ongeval. De bestuurder raakte door onbekende oorzaak van de weg en raakte daarbij een paaltje. Vervolgens raakte de bestuurder een stuk boom en belandde vervolgens in de sloot.